fbpx
Arpedia

Client

Arpedia este o firmă locală care furnizează servicii personalizate și aparatură de cea mai nouă generație pentru curățarea apei. Aceasta oferă variante multiple de sisteme de filtrare, purificare și dedurizare. În funcție de situația fiecărui client în parte, sunt oferite soluții complete pentru zona rezidențială, industrială sau pentru birouri.

Nume: Arpedia
Client: SC Arpedia SRL
An: 2018
Rolul nostru: Web, Grafică, Social media, SEO

Vision board

arpedia

Work

Reper pentru liniștea ta

Apa înseamnă mai mult decât unul dintre principalii combustibili ai organismului nostru, în special dacă este în joc o scală a calității. Inspirația dată de diversele nuanțe marine a fost chiar acest element indispensabil vieții, având un set de beneficii mai mult sau mai puțin cunoscute.

Stilul dominant în materialele grafice online și tema aleasă pentru website-ul Arpedia folosesc o paletă de culori asemănătoarea logo-ului: verde, alb, albastru închis. Sugestiile acestei cromatici se învârt în jurul ideii de naturalețe, puritate, apă curată. Astfel, am ales principalele atuuri pe care o astfel de afacere trebuie să le inspire pe fiecare material – carte de vizită pentru brand. Culoarea preponderent folosită este albastrul apei pure, al cerului senin. Acestea transformă curățenia și încrederea în valori fundamentale pentru această afacere locală.

logo arpedia

Extensie a identității

arpedia
carte de vizita arpedia
materiale grafice arpedia
materiale grafice arpedia
carte de vizita arpedia
materiale grafice arpedia
materiale grafice arpedia
website arpedia