fbpx

Fii pe primul loc în căutări și cucerește-ți clienții.

Prezența în online nu îți garantează succesul, însă SEO poate face asta. Te aducem mai aproape de publicul țintă prin intermediul cuvintelor cheie alese atent și monitorizăm traficul. Această optimizare ajută vizitatorii să înțeleagă faptul că afacerea ta oferă răspunsurile pe care ei le caută.

SEO – Search Engine Optimization (optimizarea website-ului pentru motoarele de căutare) este, fără îndoială, cel mai greu de înțeles proces de marketing digital.

Cu toate acestea, procesul este vital pentru orice afacere care dorește să își sporească traficul organic și potențialul de vânzări. Luați în considerare aceste fapte:

  • 94% din experiențele online încep cu o căutare pe Google;
  • Primele 5 poziții de pe pagina de rezultate generate în urma unei căutări pe Google primesc 66% din click-uri;
  • 18% din căutările efectuate de pe mobil relativ la produse sau servicii locale conduc la o vânzare în 24 de ore.

Cu alte cuvinte, tot mai mulți consumatori se îndreaptă acum spre Google pentru a lua decizii de cumpărare. De aceea, este mai important ca oricând pentru orice companie să aibă prezență online foarte bună, indiferent dacă se află la început sau are deja o experiență îndelungată. Suntem alături de tine și îți ajutăm afacerea să prospere, prin intermediul optimizării SEO calitative pentru website-ul tău.

“Social may be sexy, but search still pays the bills.”

– Tom Pick

Mufftangerie

Branding, Graphic-Design, Photo, Web-Development

OPTIMIZEAZĂ-ȚI SITE-UL WEB PENTRU A ATRAGE MAI MULȚI CLIENȚI

Oferă-i afacerii tale o creștere organică, prin intermediul serviciilor noastre de SEO.

Oferă-i afacerii tale vocea potrivită.
Homepage devine „acasă” pentru afacerea ta.
Fii pe primul loc în căutări și cucerește-ți clienții.
Ajută-ți clienții să te cunoască așa cum ești.
Lasă poveștile să-ți îndrume clienții spre coșul de cumpărături.
Asigură-te că publicul tău țintă știe cine ești și ce faci.

Obține trafic direct relevant pe site-ul tău web

Generează lead-uri și transformă-le în clienți

Dezvoltă-ți afacerea într-un mod organic

Motoarele de căutare conduc consumatorul modern la produsele și serviciile de care au nevoie. Fără prezența online, compania ta ar putea fi invizibilă.

SEO (Search Engine Optimization) este modul în care pot fi generate mai multe conversii și vânzări. Lansează-ți brandul spre o vizibilitate maximă în piața pe care o vizezi.

Prin intermediul SEO (Search Engine Optimization), te asiguri că afacerea ta va apărea în rezultatele motoarelor de căutare pentru cuvintele cheie pe care le vizezi. Creșterea site-ului tău se realizează în mod organic, ceea ce înseamnă că vei putea face economie la buget.

HAI SĂ NE CUNOAȘTEM ȘI SĂ DISCUTĂM DESPRE CREȘTEREA AFACERII TALE!

Stabilește o întâlnire de jumătate de oră cu noi în care să discutăm despre compania ta și îți vom oferi, fără nici o obligație ulterioară, 3 idei de dezvoltare a brandului tău.

Softuri de specialitate

Creșterea profitului în timp

Număr nelimitat de cuvinte cheie

Suntem mereu la curent cu update-urile realizate de Google și utilizăm softuri de specialitate și platforme speciale pentru SEO. Anual, investim câteva mii de euro in instrumente care ne ajută să măsurăm și să analizăm rezultatele obținute prin intermediul optimizării SEO.

O plată lunară fixă care generează tot mai multe poziționări ale siteului tău pe prima pagină Google înseamnă un cost mai mic în timp pentru fiecare client atras. Aceasta înseamnă un profit în creștere pentru tine.

Ai fost obligat în trecut să limitezi numărul de cuvinte cheie pentru care vrei să concurezi la zece sau  chiar cinci? Indiferent de varianta de contract SEO pe care lucrăm, odată ce asigurăm clasarea pe poziții de top pentru un set de cuvinte cheie, adăugăm un nou set de cuvinte cheie care să fie vizate. Continuăm să facem asta atâta timp cât lucrăm împreună.

Clienții noștri.

FAQ

Cât timp durează implementarea unui proces SEO pentru a vedea rezultate?

Nu există o soluție care să genereze rezultate instantanee. De fapt, dacă faci unele cercetări online, vei găsi opinii care variază de la 3 luni la 12 luni. Rapiditatea cu care apar rezultatele este influențată de o multitudine de factori precum: autoritatea site-ului tău, competiția cu care te confrunți în mediul online, aspecte tehnice (platforma pe care este construit website-ul, locul unde este găzduit, arhitectura internă, etc). În general, însă, putem garanta că vei începe să vezi rezultate pentru 5-7 cuvinte cheie în termen de trei luni.

De ce am nevoie de creșterea prezenței afacerii mele în mediul online?

Creșterea prezenței în mediul online pentru afacerea ta te va ajuta să ajungi la mai mulți potențiali clienți, crescând în același timp interacțiunea cu clienții existenți. Concurenții tăi își dezvoltă constant prezența pe web (poți fi sigur de asta), deci, dacă nu acționezi și tu în această direcție, vei rămâne în urmă.

Oamenii caută pe web o afacere, un produs sau un serviciu în moduri diferite. Unii oameni folosesc motoare de căutare familiare (Google fiind cel mai utilizat); alții vor utiliza social media (Facebook, Instagram sau LinkedIn), precum și numeroase alte modalități prin care utilizatorii de Internet găsesc companii, produse sau servicii. Cu cât vei fi mai prezent în mediul online cu afacerea ta, cu atât mai probabil va fi să ai mai mulți potențiali și actuali clienți și vânzări în creștere.

O creștere a prezenței web te ajută, de asemenea, să dezvolți încrederea și autoritatea afacerii tale în piața pe care o vizezi.

De ce am nevoie de SEO pentru afacerea mea?

SEO este o componentă esențială a strategiei de marketing și de vânzări a unei companii. Odată cu creșterea rapidă a Internetului și scăderea drastică a  multor canale tradiționale (offline), pentru a ajunge la clienți și prospecți, prezența pe web a devenit vitală pentru businessul tău.

Motivele pentru dezvoltarea și implementarea unei strategii clare de SEO și de prezența pe web includ:

  • Pentru a optimiza prezența pe web și crește vizibilitatea companiei;
  • Pentru a crea un brand puternic și o poziționare mai bună pentru afacerea, produsele și serviciile tale;
  • Pentru a spori credibilitatea și încrederea online pentru afacerea ta;
  • Pentru a identifica cele mai eficiente cuvinte cheie pentru care puteți concura;
  • Pentru a avea o poziție superioară în rezultatele căutărilor pe Internet;
  • Pentru a crește traficul provenit de la clienți potențiali;
  • Pentru a-ți dezvolta afacerea.

Obiectivele, scopul și bugetul pentru SEO și creșterea prezenței pe web pot varia semnificativ funcție de tipul afacerii tale și de competiția cu care te confrunți. Cu toate acestea, necesitatea și importanța pentru a avea o prezență web optimizată vor crește semnificativ în timp. În concluzie, în cazul în care clienții și potențialii clienți nu îți găsesc afacerea, produsele sau serviciile găsesc pe Internet, în mod cert le vor găsi pe ale competitorilor tăi.