fbpx

Homepage devine „acasă” pentru afacerea ta.

Site-ul web al afacerii tale n-ar trebui să-ți fie străin. De aceea, construim cu grijă locuința ta virtuală, încât și clientul tău să simtă că se află la locul potrivit. Designul atractiv se îmbină cu module responsive, care să-i transforme pe vizitatori în consumatori fideli.

Optimizarea website-ului pentru motoarele de căutare este, fără îndoială, cel mai greu de înțeles proces de marketing digital.

Echipa noastră de designeri și dezvoltatori web este pregătită în crearea unor website-uri uimitoare și ușor de utilizat, care te ajută să te conectezi profitabil cu publicul tău țintă.

Te vom susține în creșterea vizibilității brandului prin stabilirea unei prezențe digitale remarcabile. Putem produce magazine online care generează vânzări, site-uri de prezentare care vor maximiza conversia leadurilor în clienți, toate acestea fiind perfect adaptate și pentru dispozitivele mobile, pentru a crea utilizatorilor o experiență deosebită. Avem un focus permanent asupra datelor și a experienței utilizatorilor – cu un accent deosebit pe transformarea celor care navighează pe site în cumpărători.

  • Google înregistrează zilnic 2,9 miliarde de căutări;
  • Vizitatorii unui site au nevoie doar de 0,5 secunde pentru a-și forma o părere despre o companie;
  • 48% dintre utilizatori asociază prezentarea site-ului cu credibilitatea firmei;
  • 47% dintre utilizatori se așteaptă ca site-urile web să se încarce în 2 secunde;
  • Pentru 44% dintre vizitatorii de site-uri este importantă informația de contact a companiei;
  • 62% dintre companiile al căror site este vizualizat corect de pe un smarthpone au avut parte de o creștere a vânzărilor;
  • 48% din utilizatori cred că un site ce nu funcționează cum trebuie de pe un telefon mobil este un indicator al unui business indiferent.

“In the information age, build a website before you build a workplace.”

– Amit Kalantri

Mufftangerie

Branding, Graphic-Design, Photo, Web-Development

CONSTRUIEȘTE LOCUINȚA AFACERII TALE ÎN ONLINE!

Oferă-i afacerii tale o înfățișare nouă prin intermediul unui website construit ca la carte.

Oferă-i afacerii tale vocea potrivită.
Homepage devine „acasă” pentru afacerea ta.
Fii pe primul loc în căutări și cucerește-ți clienții.
Ajută-ți clienții să te cunoască așa cum ești.
Lasă poveștile să-ți îndrume clienții spre coșul de cumpărături.
Asigură-te că publicul tău țintă știe cine ești și ce faci.

Oferă informații generale și de contact

Ajută la creșterea vizibilității în online

Atrage lead-uri

Atunci când creăm un site de prezentare, scopul principal este să transformăm vizitatorii în clienți. De aceea, este absolut necesar să oferim informații despre servicii/produse, oferte și contact (adresă, număr de telefon, o adresă de e-mail, datele Google Maps).

Mediul online este primul loc în care un consumator caută informații despre afacerea ta. Pentru a aduce rezultate, un site trebuie să fie constant întreținut și optimizat. Suntem mereu la curent cu modificările din politica Google, iar strategiile noastre sunt adaptate pentru a respecta regulile impuse de cel mai important motor de căutare.

Pentru a atrage clienții mai ușor, îți stăm la dispoziție cu opțiunea de a crea landing pages pentru ofertele tale. Aceste pagini te pot ajuta să creezi baze de date cu cei interesați de produsele sau serviciile tale, care se pot transforma apoi în clienți actuali ai companiei tale.

HAI SĂ NE CUNOAȘTEM ȘI SĂ DISCUTĂM DESPRE CREȘTEREA AFACERII TALE!

Stabilește o întâlnire de jumătate de oră cu noi în care să discutăm despre compania ta și îți vom oferi, fără nici o obligație ulterioară, 3 idei de dezvoltare a brandului tău.

E un instrument util în dezvoltarea afacerii

Menține clienții fideli și informați

Este accesibil oricând și oriunde

Un website ajută în crearea unei imagini pozitive despre companie și atrage clienți din mai multe segmente de public. Acesta este locul unde putem vorbi pe larg despre companie, servicii și produse. Prin intermediul website-ului putem comunica eficient cu clienții potențiali ai afacerii tale.

Ne dorim ca site-ul tău să fie mereu actualizat cu un conținut informativ (articole de blog), oferte noi și campanii. În acest mod, dezvolți o relație cu clienții tăi, îi ții la curent cu noutățile și reușești să îi fidelizezi în procesul de cumpărare.

Site-ul web este întotdeauna disponibil pentru curiozitatea clienților și potențialilor clienți. Oferă posibilitatea de a prezenta produsele și serviciile, chiar și în afara programului de lucru. Mai mult de atât, afacerea ta poate deveni cunoscută și celor care nu se află în același oraș cu tine.

Clienții noștri.

FAQ

Ce tipuri de afaceri au nevoie de un website de prezentare?

Începând de la micile întreprinderi, până la companiile mari, de la afacerile B2C, până la cele B2B, orice afacere al cărui public utilizează Internetul trebuie să aibă un site de prezentare. Primul loc în care consumatorii vor căuta informații despre firma ta va fi în online.

Cât durează crearea unui site?

Din momentul în care avem tot conținutul de site (text și imagini), durează aproximativ 2 săptămâni să concepem designul site-ului și să-l creăm într-o formă minimală de 8-10 pagini. Faza cea mai complexă, ce necesită mult timp este colectarea de date și scrierea conținutului.

Ce platforme utilizați pentru crearea de site-uri?

WordPress este platforma pe care o utilizăm, iar acest lucru nu este întâmplător. WordPress este sigur și securizat pentru a rula orice website. De asemenea, a fost creat pentru a integra site-uri text, imagini, fișiere audio și conținut video, totodată putând fi încorporate și clipuri de pe Youtube, imagini de pe Instagram sau fișiere audio de pe Soundcloud. Un alt avantaj pentru WordPress este acela că e foarte ușor să fie customizat, astfel că se adaptează cu ușurință oricărui business.

Cum trebuie să fie un website corect?

Un website corect transmite informațiile necesare despre compania ta, exact cum are nevoie consumatorul  tău, astfel încât să fie impulsionat să devină cumpărător. De aceea, o etapă importantă pe care o parcurgem atunci când creăm site-ul tău stă în previzualizarea întregului proces din poziția utilizatorului, astfel încât să alegem designul și conținutul de livrare relevant pentru client.