fbpx
Eris Vet

Client

Eris Vet este o clinică veterinară din Iași ce oferă servicii de îngrijire profesională atât pentru animalele de companie, cât și pentru cele fără stăpân.

Nume: Eris Vet
Client: SC ERIS VET SRL
An: 2018
Rolul nostru: Branding, Marketing, Web Development

Vision board

Work

Ce ar fi o lume în care toate ființele primesc grijă și atenție? Acesta a fost visul celor doi medici veterinari de la Eris Vet. Cu pasiune pentru animale și multă ambiție, au pornit împreună pe un drum ce le-a făcut cunoștință cu mulțumirea de a face fericit orice necuvântător… „de la șoarece la elefant”.

Am vrut să spunem această poveste despre căldura și familiaritatea față de animale, prin conceperea unei noi identități, cu un nou logo expresiv. Ariciul mic și zâmbăreț apare ca personaj principal, reprezentativ pentru inocența și nevoia de apărare a micilor noștri prieteni. Acesta este colorat jucăuș într-o expresie verde a naturii, combinată cu albastrul reprezentativ al siguranței în domeniul medical. Prin această îmbinare, am vrut să exprimăm prietenia sinceră dintre cele două părți implicate. Buclucaș, elementul ariciului apare și pe prima pagină de prezentare a site-ului, unde am păstrat culorile și abordarea specifice.

 

Extensie a identității

Website