fbpx
Chillya

Client

Branding

Chillya este un proiect gândit și implementat de Matius Studio în anul 2017, reprezentând o locuință sezonieră minimalistă, ce poate fi amplasată în orice colț de natură datorită dimensiunilor sale și a autonomiei.

Nume: Chillya
Client: Matius Studio
An: 2017
Rolul nostru: Branding, Marketing, Web Development

Vision board

Work

Atunci când Matius Studio ne-a expus acest proiect de locuință sezonieră ce poate fi montată în orice colț al lumii ți-ai dori, am proiectat deja în minte o căsuță între copaci, în care doar păsările îți pot fura liniștea și soarele-ți oferă mângâieri calde.

Împrumutând din însemnătatea chiliei clasice, căsuța reprezintă, totodată, o personificare a conceptului modern de „chill out”, urmat de pronumele american urban „ya”. Pentru a transmite sentimentul de pace cu tine însuți și energie creativă pe care Chillya le cultivă, am folosit o paletă de culori cu reflexii calde, naturale. Verdele servește drept culoare de bază, inspirând natura, stabilitatea și puterea ei nemărginită. Nuanța de galben aleasă semnifică razele de soare, bucuria, energia și optimismul regăsirii unei vieți fără griji.

Extensie a identității