fbpx
Sunset Residence

Client

Sunset Residence este un ansamblu de 20 de case tip duplex, pe structura P+1E. Este situat în zona Rediu, una dintre cele mai liniștite coline din Iași, unde poți redescoperi bucuria de a trăi liniștit cu tine însuți și cu cei dragi. Casele sunt moderne, calitative, construite cu răspundere pentru căutătorii de liniște și pace, care se vor a fi departe de agitația orașului. Zona în care acestea sunt amplasate este în mijlocul aerului curat, iubit în special de familiile cu copii.

Nume: Sunset Residence
Client: SSAB IMPEX SRL
An: 2018
Rolul nostru: Branding, Web, Grafică, Social media, SEO, PPC

Vision board

Work

Reper pentru liniștea ta

Facilitățile pe care le pregătesc dezvoltatorii imobiliari pentru clienți se încadrează, deseori, în sfera tehnicului. Bineînțeles, clienții sunt adepții structurilor rezistente, finisajelor complete, funcționalităților moderne, însă beneficiile sentimentale sunt un bonus mult așteptat în pachetul expus spre vânzare. În construirea brandului, am optat pentru a evidenția avantajele emoționale în care s-a avut încredere atunci când s-a pus pe hartă locația viitorului set de case duplex, Sunset Residence.

Inspirația noastră a fost hrănită de un fapt evident pentru locuitorii actuali ai comunei Rediu: privilegiul de a fi martor, zi de zi, al apusurilor. Conceptul grafic este asortat cu numele ales, prin care se indică beneficiile emoționale de care se bucură construcțiile: posibilitatea de a se muta cu o familie prietenă, de a beneficia de curte și lumină. Logo-ul este creat într-un stil mai complex, în care sunt conturate două case, un copac și un soare, prin diferite nuanțe de galben, portocaliu, verde, bleumarin. Tagline-ul ales, Reper pentru liniștea ta, completează partea grafică prin evidențierea posibilității de a fi în comuniune cu natura, chiar acasă.

Extensie a identității

Website