fbpx
SHARE Architects

Client

ABplus Events este o companie specializată în crearea, dezvoltarea și organizarea de evenimente de mari dimensiuni, din sfere diferite de subiect.

SHARE Architects este unul dintre numeroasele proiecte de marcă Abplus Events, dedicat domeniului profesionist arhitectural. Scopul principal este acela de a crea un cadru de comunicare și inspirație pentru pasionații de arhitectură, design, arhitectură peisagistică și urbaniști din țările partenere: Polonia, Ungaria, România, Albania, Fyrom, Kosovo, Servia, Greece.

Nume: Share Architects Forum
Client: SC ABPLUS EVENTS SRL
An: 2016
Rolul nostru: Branding, Web Development, Graphic Design

Vision board

Work

Connecting people through architecture in Central and Eastern Europe

Calitatea unui arhitect este aceea de a crea imagini prin asamblarea celor mai mici piese componente. Cu această idee în minte, am construit o identitate vizuală ce proiectează scopul principal al conferinței: dorința de ascensiune și dinamism pentru arhitectura din cadrul citadin.

Inspirația noastră au fost clădirile cu unghiuri și forme diferite, pe care le-am dezasamblat prin imaginație și le-am conectat mai apoi, pas cu pas, element cu element, pentru a obține forma finală a logo-ului. Stilul de îmbinare ales și culoarea galben transmit valorile principale ale proiectelor prezentate în cadrul conferinței: rigurozitate, modernitate, simplitate și ingeniozitate creativă. Contribuția grafică se regăsește în fiecare material, cu formele și culorile specifice.

Extensie a identității

Website