fbpx
Mufftangerie

Client

Mufftangerie este prima brioșerie artizanală din Iași. Această afacere de familie îi are ca personaje principale pe Ionuț și Maria, un economist și un IT-ist, care au renunțat la job-urile lor pentru a-și urma pasiunea.
Din dorința de a satisface pofta de dulce sau sărat a publicului activ și grăbit, așa cum erau și ei odinioară, cei doi au creat acest loc unde ingredientele locale și naturale se îmbină perfect cu imaginația și gusturile delicioase. Brioșele Mufftangeriei sunt ușor de mâncat, dar și de transportat, astfel că te pot însoți la birou, la party-uri sau evenimente relaxate.

Work

Se spune că o imagine valorează cât o mie de cuvinte. Oare cât ar valora toate materialele vizuale pe care le-am realizat până acum pentru Mufftangerie?
INNVISION a preluat Mufftangerie cu o identitate bine definită, pe care a extins-o la nivelul materialelor vizuale și nu numai. Pentru ca rezultatele să fie de succes, ne-am lăsat inspirați de culoare, gust, arome, emoție sau amintiri legate de brioșe. Astfel au rezultat cărți de vizită, casete luminoase, colantarea exterioară și interioară, roll-up-uri.

Extensie a identității

Fotografie de produs

Și pentru că produsele Mufftangeriei ne încântă privirile de fiecare dată, am luat aparatul foto din cui și am pus în locul lui pofta, pentru o ședință cu brioșele în rol de model principal. Am setat decorul festiv, am testat unghiuri și perspective, până le-am descoperit pe cele ce puneau produsele în adevărata lor valoare. „Lupta” cu mirosul delicios și aspectul apetisant al brioșelor a fost strânsă, însă credem că rezultatul a fost mulțumitor pentru ambele tabere.